.
Andy Peelman
dinsdag 7 december 2021

Andy Peelman nog een allerlaatste keer in De Buurtpolitie, verdwijnt definitief

Andy Peelman toch in nieuw seizoen van De Buurtpolitie.

Hij zou het niet doen, maar het gaat dan toch gebeuren: Andy Peelman zal toch in het nieuwe seizoen van ‘De Buurtpolitie’ te zien zijn. Eerder ontkende Andy dat hij nog in ‘De Buurtpolitie’ te zien zal zijn, maar hij keert nog een allerlaatste keer terug in de reeks. En het belooft een heftig afscheid te worden.

Amper drie afleveringen zal Andy Peelman nog in de huid van Koen Baetens kruipen en dan is het definitief over en uit. De opnames van zijn laatste scènes vonden afgelopen week plaats en waren best wel emotioneel.

Al tijdens de derde aflevering van seizoen 14 van ‘De Buurtpolitie’ zal Vlaanderen afscheid nemen van Koen Baetens. Pakt hij samen met Barry zijn koffers om naar het buitenland te vertrekken? Of krijgt Koen zijn ontslag omdat hij een zware fout gemaakt heeft? Helaas voor jullie, die details mogen wij nog niet schrijven, al weten wij tot in de kleinste details wat er gaat gebeuren.

Wat wij wél kwijt kunnen, is dat het een afscheid zal worden dat nog lang zal blijven nazinderen. Dat de jonge kijkers van ‘De Buurtpolitie’ een traantje gaan laten, daar zijn wij 100% zeker van, want Koen Baetens was een belangrijk personage in ‘De Buurtpolitie’ en voor heel wat jonge kijkers was hij een held en dat zal hij wellicht nog lang blijven.

Download onze app voor Android of iOS