.
Andy Peelman
dinsdag 27 december 2022

Andy Peelman: “Mocht dat kunnen, dan graag!”

Hij wil nog even doorgaan

Werken in de showbizz, we zien vaak alleen de mooie kant van dat alles. Maar er is ook een negatieve kant. Zo krijg je vaak als BV heel wat bagger over je heen. Dat was bij Andy Peelman niet anders.

“Ik heb karrenvrachten stront en bagger over me heen gehad, da’s waar. Dat heb ik ondertussen kunnen plaatsen. Maar ik heb mezelf wel serieus moeten bewijzen. Gelukkig kan ik vaststellen dat het aantal haters aan het minderen is. Alleszins klinkt hun stem veel minder luid. Wie zijn die mensen ook om mij een label op te plakken?”, zegt Andy in Tv Familie.

Andy zijn carrière zit in de lift en het loopt allemaal op wieltjes, iets waar Andy erg dankbaar voor is. “Maar ik heb ook een leven voor tv gehad, en ik zal er ook één hebben na. Want als tv-gezicht heb je een houdbaarheidsdatum. En die timing kent niemand. Maar als ik al 25 jaar zou kunnen meegaan: graag!”

Andy geniet van zijn status als BV, al probeert hij de fans en het publiek ook te behandelen zoals hij zelf behandeld wil worden.

“Ik ben uiteindelijk maar een Vlaming die televisie mag maken. Maar het is een mes dat aan twee kanten snijdt. Ja, ik ben toegankelijk. En langs de ene kant is dat een troef, maar langs de andere kant is het ook moeilijk. Op stap gaan is niet altijd evident door de aandacht die je als BV trekt.”

Download onze app voor Android of iOS