.
Andy Peelman en Dina Tersago
dinsdag 10 mei 2022

Andy Peelman maakt opvallende toekomstplannen bekend

Dit zag niemand aankomen

We kennen Andy Peelman vooral als politieagent, acteur en presentator. Maar daar kan binnenkort verkoper aan worden toegevoegd. Peelman opent op 1 oktober een eigen kledingwinkel. Een tweedehandszaak voor dames, maar vooral met luxemerken.

“In onze winkel zal je dus peperdure spullen kunnen aankomen met een serieuze korting. Bovendien is de kans ok groot dat je mij persoonlijk in de zaak zal aantreffen”, vertelt Andy in Tv Familie.

Wil dat zeggen dat Andy van het televisiescherm zal verdwijnen? “Neen, ik blijf dit combineren met mijn tv-opdrachten. Maar ik heb ook iemand aangenomen. Maar ik zal proberen veel zelf aanwezig te zijn.”

Het uitbaten van een winkel was niet meteen iets dat mensen Andy zagen doen, en echt een droom van Andy was het ook niet. “Maar kijk, mijn vrouw is nu fulltime mama. En er komt een moment dat de kindjes naar school zullen gaan. Dan zou dit haar winkel worden. Al blijf ik beschikbaar om af en toe mee te draaien.”

Deze zomer wordt het dus erg druk voor Andy, want er moet een winkel worden ingericht. “Ik ben volop offertes aan het opvragen. Gaande van vloeren tot plafonds. We willen ons onderscheiden van de klassieke tweedehandswinkels.”

Download onze app voor iOS of Android