.
Andy Peelman
zaterdag 20 mei 2023

Andy Peelman: “Ik scheur er mijn broek niet aan” 

Het was een grote investering 

Wanneer je bekend bent, dan hoort het erbij dat je wordt aangesproken op straat of dat mensen een praatje willen maken. Maar soms wordt de privacy van de bekende Vlaming geschonden en moet deze verhuizen om wat meer rust en privacy te vinden.

Zo zijn Andy Peelman en zijn gezin aan het bouwen in Ninove aan een thuis waar ze meer tot rust kunnen komen en waar mensen niet zomaar meer aan de voordeur kunnen aanbellen.

“Tegen volgend jaar april hopen we te verhuizen. Het gelijkvloers staat er al, nu zijn ze bezig aan de eerste verdieping met wat logeerkamers. Die komen van pas als de familie van mijn vrouw Tine uit Duitsland komen logeren”, zegt Andy in Story.

Naast acteren, presenteren en verbouwen is Andy ook druk bezig met zijn kledingzaak in Aalst. Waar ze allerlei tweedehands luxedameskledij verkopen.

“We zijn voorzichtig enthousiast, maar de zaken lopen goed. We hebben altijd een mooi aanbod voor de klanten waardoor velen ook regelmatig terugkomen. Zo’n winkel starten is een serieuze investering. Het zal nog wel even duren voor we die er weer uit halen, maar ik scheur er mijn broek niet aan.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman