.
Andy Peelman
woensdag 24 augustus 2022

Andy Peelman: “Ik moest er wel voor werken”

Hij deed vaak vakantiejobs

Wie denkt nog wel eens met heimwee terug aan zijn allereerste vakantiejob? Er zijn er vast heel wat! Ook Andy Peelman doet dat nog wel eens. Speciaal voor Story blikt hij terug op één van zijn leukste en interessantste vakantiejobs.

Andy heeft heel wat vakantiejobs gehad. Opdienen in de horeca, pizza’s rondbrengen met de brommer, toeristen entertainen in een hotel in Griekenland, en ga zo maar door. Maar er is er eentje die erbovenuit springt.

Een zomer lang was Peelman aan het werk in het recyclagepark van Lebbeke. Waar hij altijd graag een babbeltje maakte of een grapje met de mensen die er langs kwamen. Andy had een heel goede reden om veel te gaan werken.

“Elk weekend deed ik wel ergens studentenwerk, terwijl veel van mijn kameraden gingen feesten. Maar ik vond dat niet erg. Ik wilde graag een brommer, maar thuis hadden we het gewoon niet zo breed. Ik moest dus wel gaan werken om me dat te kunnen veroorloven.”

Als Andy iets wil, dan is het eerste wat hij doet een beetje harder werken, nu nog. “Ik wilde altijd heel graag een Maserati. Ik zag toen ooit de wagen van Lesley-Ann Poppe staan en ik was daar weg van. Zo’n auto kost heel wat geld, dus ben ik wat extra harder beginnen werken om er één te kunnen kopen.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman