.
Andy Peelman
donderdag 16 december 2021

Andy Peelman: 'Ik heb mijn lesje geleerd'

Hij werd beetgenomen in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen'

‘Hoe zal ik het zeggen’ is sinds enkele weken terug op VTM. Jens Dendoncker en zijn sidekick Jeroen Verdick proberen mensen van hun problemen en slechte kantjes af te helpen door middel van een originele boodschap. En ook bekend Vlaanderen ontsnapt niet aan de fratsen van de twee mannen.

In het derde seizoen, dat nu op de buis is, werd ook 'De Buurtpolitie' acteur Andy Peelman in het ootje genomen. Zijn vrouw Tine vond dat Andy een te grote sloddervos was en dat daar dringend iets aan gedaan moest worden. Het team van ‘Hoe zal ik het zeggen’ spaarde uiteindelijk kosten nog moeite om dat aan Andy duidelijk te maken.

“Ik was in eerste instantie echt mee met het verhaal. Wie zou er nu zoveel moeite doen om mij eens goed liggen te hebben”, lacht Andy in Tv Familie. Ondertussen zijn we een paar weken verder en is Andy de goede weg op. Al heeft hij het nog niet volledig afgeleerd om een sloddervos te zijn. “Afgelopen week wees Tine me erop dat ik weer een jas over een stoel had gehangen. ‘Blijkbaar is de boodschap nog niet helemaal aangekomen e’ knipoogde ze.”