.
Andy Peelman
woensdag 12 juni 2024

Andy Peelman: “Ik ben niet bang om een afwezige papa te zijn”

Het verloopt allemaal vlot

Andy Peelman begon zijn carrière als acteur in ‘De Buurtpolitie’ en is nu niet meer van het scherm weg te denken. De presentator werd geboren in Dendermonde en woont nu in de buurt van Aalst, de regio waar ook presentator Steven Van Herreweghe woont.

“In deze regio moet je niet te hoog van de toren blazen? Gewoon doen is hier al speciaal genoeg. Nog meer dan elders in Vlaanderen halen we helden hier graag van hun voetstuk. Je moet jezelf kunnen relativeren of je overleeft het niet. Kijk naar Aalst Carnaval, hét spotfeest bij uitstek. Als je je hier 'de man' voelt, dan staan ze daar wel klaar om je met een paar rake grappen opnieuw met de voeten op de grond te helpen”, klinkt het bij Steven in Tv Familie.

Andy moet zeker tegen een stootje kunnen, want ondanks dat heel wat mensen hem graag bezig zien, zijn er ook heel wat mensen die het niet zo voor de gewezen politieagent hebben.

De grootste kritiek kwam er toen hij eerlijk vertelde over de geboorte van zijn dochter dat die band met zijn dochter nog wat moest groeien. Hij is ook geen klassieke aanwezige papa.

“Ik ben niet bang om de afwezige papa te zijn. Ik wil hen een betere financiële start geven dan ikzelf heb meegekregen. Mijn vrouw staat, naast het runnen van onze winkels, fulltime in voor de kinderen. Maar ik probeer er tussendoor echt te zijn. Mijn oudste en ik gingen zelfs al een keer vijf dagen op reis samen, dat was top.”

Bio van Andy Peelman