.
Andy Peelman als Duiveltje in The Masked Singer
maandag 17 januari 2022

Andy Peelman heeft geheimen: “zelfs mijn vrouw weet van niets”

Hij behoort nu tot het speurdersteam

Het is weer eindelijk zover, ‘The Masked Singer’ gaat van start. We maakten de afgelopen weken al kennis met onder andere Radijs, Miss Poes en Edelhert en de Vlamingen voelden zich meteen geroepen om een eerste gokje te wagen wie er onder de maskers zou kunnen zitten. Ook dit jaar is het speurdersteam aanwezig en samen met Ruth Beeckmans en Kevin Janssens gaat ook Andy ‘Duiveltje’ Peelman mee op zoek naar de ware identiteit van de maskers.

“De afleveringen zijn al een tijd geleden opgenomen. Maar ik heb me nog niet één keer versproken. Zelfs mijn vrouw weet van niets. Ik denk eigenlijk ook dat de meeste mensen diep vanbinnen de antwoorden niet willen weten, want dan is de lol eraf”, klinkt het bij Peelman in Humo.

Voor Andy was het ontcijferen van de maskers geen gemakkelijke klus, want Andy en namen van collega’s blijken geen goede combinatie. “Ik heb moeite met het onthouden van al die namen. Daarom had ik een aantal roddelbladen mee ter inspiratie. Als ik iemand op het spoor was, vlooide ik zijn of haar sociale media uit, of stuurde ik tijdens de opnames een berichtje om te zien of ik antwoord kreeg. Maar je moet als speurder oppassen, want de makers zetten je graag op een dwaalspoor.”

Download onze app voor iOS of Android