.
Andy Peelman
woensdag 25 mei 2022

Andy Peelman: “Dat zijn zeldzaamheden”

"De dag dat ik van de buis zou verdwijnen, staan er tien anderen klaar om mij te vervangen"

Het belooft weer een drukke periode te worden voor acteur Andy Peelman. Binnenkort, in oktober, gaat zijn zaak in tweedehands luxeartikelen open in Aalst, maar daarvoor heeft hij nog tal van programma's op zijn agenda staan. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Voor de eerste keer in zijn carrière zal Andy binnenkort zelf een programma mogen presenteren: 'Spartacus Run'. Daarin zullen BV's zich kunnen meten op een spectaculair hindernissenparcours in Averbode, met obstakels als de 'Ramp Attempt' en 'Monkey Bars'.

“Ik heb hier de leukste en gemakkelijkste job”, gaat hij grappend van start. “Het is een fijne speeltuin waarin ik mag rondlopen. Ik moet enkel de sportieve strijd tussen de bekende kandidaten van pittig commentaar voorzien. Voor mij is het ook een eerste kennismaking met het presentatievak”, zegt hij enthousiast.

Andy is heel dankbaar voor het mooie parcours dat hij al mocht afleggen doorheen medialand. “Acht jaar geleden was ik nog gewoon een politieman die op patrouille ging met zijn hond. Nu val ik in de smaak bij veel VTM-kijkers. Het klinkt cliché, maar elke dag dat ik dit mag doen, ben ik een gelukkig man.”

Hij beseft maar al te goed dat hij 'met zijn gat in de boter is gevallen'. “Ik ben zo blij als een kind dat ik dit nu mag doen en dat VTM mij dit vertrouwen schenkt. De dag dat ik van de buis zou verdwijnen, staan er tien anderen klaar om mij te vervangen. Het is weinigen gegeven om zo'n carrière uit te bouwen. Dat zijn zeldzaamheden. Ik hoop dat Vlaanderen me nog lang graag zal zien”, besluit een positieve Andy.

Download onze app voor iOS of Android