.
Andy Peelman
maandag 24 januari 2022

Andy Peelman: “dat was toch even slikken”

Hij wordt bijna 40

Op één kunnen we kijken naar het vierde en laatste seizoen van ‘Dertigers’. Daarin zien we het leven van 6 vrienden, met de nodige perikelen en problemen waarmee een dertiger al eens te maken kan krijgen. Wanneer je de vrienden ziet zou je vooral kunnen denken dat mensen van dertig het vooral erg moeilijk hebben in het leven en dat er bijna een verplichting ontstaat om je te settelen. Maar is dat ook echt zo?

Andy Peelman is zelf 38 en heeft nu het gevoel dat zijn leven in de plooi is gevallen. “Ik zit in een comfortabele zetel. Ik heb jaren hard gewerkt om te komen waar ik nu sta. Ik amuseer me, niets moet en ook privé klopt alles”, vertelt hij aan Tv Familie.

In april verwachten Andy en zijn vrouw Tine een tweede kindje. “In ideale omstandigheden was dat sowieso vroeger geweest. Maar ik ben blij met de situatie zoals die nu is.” Dat hij bijna de 40 nadert, dat is toch even slikken voor Peelman. “Ik kwam onlangs tot het besef dat ik in de tweede helft van mijn leven zit. En dat voelt vreemd. Maar ik probeer er niet te lang bij stil staan. Ik leef van dag tot dag.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman