.
Andy Peelman en Tine
vrijdag 23 december 2022

Andy Peelman: “Dat was agendagewijs niet oké”

Maar toch genoot hij ervan

Het gaat goed met Andy Peelman. Zijn carrière op televisie loopt vlot en ook zijn winkel ‘Lorelie en Féline’ doet het goed. Andy zit amper stil en raast aan 200 kilometer per uur door het leven.

“Maar ik waak erover dat ik genoeg tijd voor mezelf en m’n gezin overhoud. Al geef ik toe dat de twee laatste maanden hels waren. Zo’n twee weken geleden ben ik mezelf tegengekomen. Het werd gewoon even te veel”, geeft Andy toe in Tv Familie.

Maar net zoals bij iedereen heeft ook de carrière van Andy zijn ups en downs. “En als het druk is, geef ik graag gas. Gelukkig heb ik met Tine een vrouw die daarvoor openstaat.”

Zonder Tine zou het Andy allemaal niet zo goed lukken. Zij is een belangrijke schakel in zijn leven en hij krijgt veel steun van haar. En dat beseft hij ook.

“Ik mag m’n pollen kussen. Tine zorgt er ook voor dat ik zo nu en dan een moment voor mezelf heb. Maar ik steek gewoon heel graag tijd en liefde in m’n gezin. Zo ben ik laatst met m’n oudste dochter Feline naar Kroatië geweest. Agendagewijs was dat misschien niet oké, maar ik voelde dat het belangrijk was om wat qualitytime met haar te hebben.”

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman