.
Andre Rieu
zaterdag 10 februari 2024

André Rieu kijkt niet op een euro meer of minder

Geld moet rollen

Wie in Maastricht een huis koopt, kan er bijna zeker van zijn dat André Rieu de eigenaar is van het pand. Hij heeft meer dan 100 huizen op zijn naam staan en wanneer een pand te koop staat, is hij er als de kippen bij om het pand te bezichtigen en vaak ook te kopen.

André wil vaak zeker zijn van zijn stuk wanneer hij een huis koopt, want de prijs lijkt hem weinig te interesseren. Zo bood hij ooit 6000 euro meer om zeker te zijn dat het huis van hem zou zijn, weet Dag Allemaal.

Ook rond zijn eigen woning, zijn eigen kasteel, heeft André 7 huizen gekocht. Een daarvan verbouwde hij tot muziekstudio en van de andere woningen profiteerden zijn zonen. Zo werkt zoon Pierre voor het bedrijf van zijn vader en kreeg hij een gebouw in een aanpalende straat. Zoon Marc kreeg een woning op een steenworp van het kasteel waar zijn vader woont.

Vastgoed is altijd een goede manier geweest om winst te maken en extra geld te verdienen. André verhuurt de vele huizen en zo komt er elke maand een stevig duit in het zakje.

Maar ook het verkopen van de woningen brengt Rieu veel geld op. Zo kocht hij ooit een woning voor 195.000 euro en wist hij het te verkopen voor zo’n slordige 1 miljoen euro. Niet slecht als je het ons vraagt!

Bio van André Rieu

Meer Over:

André Rieu