.
André Hazes
dinsdag 14 december 2021

Andre Hazes schrapt alle concerten voor 2022

Woow, dat ziet er niet goed uit!

André Hazes heeft een ingrijpende beslissing genomen. Of minstens twee. Dinsdagochtend heeft de zanger alle foto’s van Sarah Van Soelen van zijn sociale media gehaald. En André gaat heel 2022 niet één keer optreden.

De emotionele burn-out van André Hazes lijkt ernstiger te zijn dan heel wat mensen vermoeden. De zanger heeft besloten om een kruis over 2022 te zetten en al zijn concerten te annuleren.

Het management van de zanger laat weten dat heel zijn agenda voor 2022 leeggemaakt is. André zal heel hard aan zichzelf moeten werken om weer beter te worden.
Optreden en ander werk zit er voor de zanger dus niet in, hij zal vooral tot rust moeten komen. André Hazes hult zich al enkele maanden in stilte. De breuk met Sarah van Soelen hakte erin, er was allerlei roddelpraat waarvan de zanger het slachtoffer was. Hoewel Sarah van Soelen ontkende dat zij en André uit elkaar waren en het enkel over een ‘pauze’ in hun relatie hadden, heeft Hazes ondertussen alle foto’s van zijn sociale media laten halen.
Een opmerkelijke zet toch wel, zeker wanneer van Soelen beweert dat zij en André eigenlijk nog een stelletje zijn. Maar hoe lang is het geleden wat we Hazes en van Soelen nog eens samen gezien hebben? Lang dus. Wel doken er foto’s op van de zanger bij zijn ex-verloofde Monique. Zijn zoontje woont bij Monique dus lijkt het niet meer dan logisch dat André daar wel eens op visite gaat.

De aankondiging dat André in 2022 een lege agenda heeft komt niet echt als een grote verrassing, maar amper een maand geleden annuleerde hij al zijn werk tot eind april. Nu dus tot eind 2022 en dat is best wel een ingrijpende beslissing.

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes