.
André Hazes
maandag 29 april 2024

André Hazes: “Ik moet toch eerst leren nadenken en dan pas te praten”

Ze weten wat ze aan hem hebben

Toen André Hazes zijn comeback maakte, besloot de zanger dat het ook mooi was geweest met het zingen van het levenslied. Hij kondigde aan dat hij een nieuwe weg zou opgaan en dat was niet naar de zin van de fans.

“Ineens leek het alsof ik een hekel had aan alles wat ik vroeger had gedaan, maar dat hebben de mensen verkeerd begrepen. Wat ik de afgelopen drie jaar heb meegemaakt, daar past geen feestmuziek bij. Daar horen gitaren bij, en teksten die pijn uitschreeuwen. Ik wilde gewoon muziek met meer kloten maken. Maar in plaats van dat te zéggen, had ik het gewoon moeten doen. Dan hadden de mensen wellicht gewoon gedacht: 'O, hij maakt andere muziek' en was die ophef niet ontstaan”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Hazes is behoorlijk eerlijk in wat hij zegt en dat, en dat ziet hij soms als een zwakte. Maar hij mag dit gerust ook als een sterke kant zien.

“Ze weten misschien wel wat ze aan mij hebben, maar ik moet toch ook leren om in bepaalde situaties eerst na te denken en dan pas te praten.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes