.
Andre Hazes
zondag 25 juni 2023

André Hazes: “Het is goed om afstand te nemen”

Het contact is minder dan vroeger

Wie naar de documentaire ‘Crossroads’ heeft gekeken over het leven van André Hazes van de voorbije jaren, heeft ook moeder Rachel Hazes aan bod zien komen. Hij woonde in die tijd bij haar in. Maar hij moet toegeven dat de band tussen hen toen sterker was.

“Het contact is minder als toen. Maar ik denk dat het goed is om afstand te nemen op mijn leeftijd. We zijn aparte personen, hebben aparte denkpatronen”, zegt André in Het Belang van Limburg.

Ook de erfeniskwestie tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes speelt André soms parten. Al probeert hij er zich zoveel mogelijk buiten te houden.

“Ik ben er twee jaar uit geweest, nu ga ik weer lekker voor mijn eigen centjes werken. En die erfenis – dat zeg ik eerlijk – kan mij worst wezen. Mijn vader heeft er hard voor gewerkt, mijn moeder heeft het geërfd. Als zij mogen besluit het in brand te steken, vind ik dat haar goed recht.”

Gelukkig heeft André terug wat optredens op de planning staan om zich aan op te trekken en even alles weer te vergeten. “Dat heb ik heel hard gemist en daar kijk ik ook het meest naar uit. Ik wil gewoon shows geven, daar word ik echt man van.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes