You are here

André Hazes en Monique uit elkaar: ‘hij heeft gevoelens voor andere vrouw’

10/11/2019 06:47-

Monique haalt uit naar André Hazes.

Zaterdagavond heeft het management van de Nederlandse zanger André Hazes een persbericht de wereld in gestuurd waarin te lezen staat dat de zanger en zijn vrouw Monique al enkele maanden uit elkaar zijn. In het persbericht staat verder te lezen we dat het om een ‘verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan’ gaat. De twee willen hun zoontje in de best mogelijke omstandigheden opvoeden.

Het persbericht leek van beide partijen te komen, maar Monique haalt korte tijd na het verspreiden van het persbericht via Instagram al uit naar haar (ex-)man. “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij”, reageert Monique geëmotioneerd.

Tot afgelopen week hebben Monique en André alle moeite van de wereld gedaan om hun huwelijk nog te redden. “Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen”, gaat Monique verder.

Alsof het persbericht nog niet erg genoeg was, werd Monique zaterdag geconfronteerd met een bericht dat hard bij haar binnenkwam: “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelt Monique. “Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Wellicht kreeg de Nederlandse pers lucht van de nieuwe vriendin van Hazes en werd er daarom voor gekozen om toch een persbericht de wereld in te sturen. Zaterdagavond gaf Hazes nog een concert in Hasselt, zondagavond staat hij in het Kursaal van Oostende.

Meer nieuws over:

André Hazes

Gerelateerde foto's:

Concert

André Hazes - Waregem - 22/02/2020

Live in de theaters

André Hazes - Oostende - 10/11/2019

Schlagerfestival

André Hazes - Hasselt - 25/03/2016

Opname anne Café

André Hazes - Antwerpen - 03/11/2015

TROS Muziekfeest

André Hazes - Bergen Op Zoom - 23/06/2015

Casino

André Hazes - Koksijde - 11/04/2014

Annes Café

André Hazes - Antwerpen - 19/02/2013

Schlagerfestival 2013

André Hazes - Hasselt - 22/03/2013

Anne's Café

André Hazes - Antwerpen - 11/09/2012

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van André Hazes