.
News Image

André Hazes: “Dit is het beste wat Volendam ooit geproduceerd heeft!”

André Hazes maakte slechte keuzes…


Met ruim 850.000 kijkers scoort We Want More bij het Nederlandse SBS een zomerhit. Met juryleden Davina Michelle, Ali B. en André Hazes is het op dit moment zelfs het best bekeken zangprogramma. De spannende halve finale eindigde vrijdagavond met een topscore en een gedeelde eerste plek voor de Nederlandse The Voice Kids-winnaar Silver Metz en de Volendamse Pop-Jazz formatie Mell & Vintage Future. Met ‘I Like It’ en ‘Willin’ vonden leadzangeres Melanie Jonk en haar Vintage Future-collega’s Ton Dijkman (Borsato, 3JS) en Nico Brandsen (Anouk,Kane) vorig jaar al de weg naar Vlaanderen, want die nummers werden goed gedraaid door Radio 1 en Radio 2.



‘High on Love’ was een slimme keuze, want bij de eerste noten kregen Mell & Vintage Future hoge cijfers van de juryleden en die bleven in de halve finale alleen maar stijgen. Na afloop was er een collectieve we want more en werd de band door publiek en de jury bedolven met complimenten. “Kijk, je hebt Volendam en die heeft een bepaalde sound. Maar als ik heel eerlijk voor mezelf mag spreken, vind ik dit het beste dat Volendam ooit geproduceerd heeft. Echt waar”, zie André Hazes haast euforisch. “Ja, ik vind het te gek. Het is smerig, het is allemaal loepzuiver, het grooved aan alle kanten” zei Davina Michelle aanvullend. Rapper Ali B. doorzag het gebeuren en ging zelfs nog een stapje verder: “Weet je wat het is jongens, we zaten er helemaal in. We waren gewoon op North Sea Jazz aan het chillen.”



Het titelloze debuutalbum van Mell & Vintage Future is nog steeds fysiek en digitaal beschikbaar. Naast een plek in de We Want More-finale werkt de band ondertussen ook aan nieuwe muziek die we binnenkort mogen verwachten.


Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes