.
Cedric en Anaïs
zondag 12 juni 2022

Anaïs en Cedric uit ‘Huis gemaakt’: “Dit is wat wij graag zien”

De jurycommentaren kwamen hard aan

Cédric en Anaïs wonnen op 1 juni de spannende finale van ‘Huis Gemaakt’. Zeven maanden lang werkten ze samen aan hun droomhuis in de hoop het pand ook te kunnen winnen. Het werd een spannende strijd tussen hen en Beringen.

“Het was een geweldig avontuur, en dat we hebben gewonnen is natuurlijk de kers op de taart. Maar als dat niet het geval was geweest, hadden we wel ontzettend veel ervaring opgedaan”, begint Cedric in Story.

Het jongste koppel van de bende had dankzij Cedric wel een beetje ervaring, maar Anaïs haar kennis reikte niet verder dan het ophangen van een kader.

Maar het was geen eenvoudige wedstrijd. Naast het verbouwingsaspect was het ook mentaal een zware wedstrijd voor het koppel. Vooral bij Anaïs woog het allemaal erg door.

“De vele jurycommentaar op onze interieurkeuzes… maar wij zien dat graag, en wij moeten er toch wonen, hé? Enkel voor de badkamer kregen we de kamerprijs, maar voor de rest bengelden we altijd onderaan het klassement. De moed zonk ons in de schoenen. En dan moet je op een of andere manier toch gemotiveerd aan die finaleweek beginnen. Moeilijk, maar we hebben het toch gedaan.”

Download onze app voor iOS of Android