.
Guido De Craene en An Swartenbroekx
dinsdag 22 juni 2021

An Swartenbroekx openhartig over heftige periode

"Het was een moeilijke zoektocht”

An Swartenbroekx praat in Dag Allemaal openhartig over het leven als plusmama. De actrice had al twee kindjes toen ze de liefde vond bij Guido die ook twee kinderen had. Het leven als nieuw samengesteld gezin was in het begin niet altijd vanzelfsprekend…

“Ik heb dat toch ’n klein beetje onderschat”, geeft Bieke uit De Kampioenen toe in Dag Allemaal. “Bij aanvang denk je: ‘Dat loopt wel los’, maar het blijven natuurlijk twee gezinnen die in elkaar worden gevlochten. Die kinderen hebben daar in eerste instantie geen boodschap aan.”

An Swartenbroekx geeft toe dat haar toen zesjarige zoon Tom het er niet makkelijk me had: “Hij was altijd de oudste geweest en ineens werd hij gekatapulteerd naar een positie onder twee oudere kinderen.”

“Het was enkele jaren een moeilijke zoektocht”, geeft de actrice toe, maar uiteindelijk kwam alles goed. “Met ouder worden is dat in de juiste plooi gevallen, ook doordat wij minder krampachtig ons best deden. Nu is het echt fantastisch. De kinderen en hun partners komen allemaal heel goed overeen”, klinkt het trots bij An Swartenbroekx in Dag Allemaal.

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx