.
Guido Decraene, An Swartenbroekx en Herman Verbruggen in Fc De Kampioenen
vrijdag 25 juni 2021

An Swartenbroekx onthult: “ik had nog wel een kind gewild”

Dit is de reden waarom dat kind er nooit gekomen is...

An Swartenbroekx had al twee kinderen toen ze de liefde vond bij Guido die eveneens twee kinderen had uit een eerdere relatie. Omdat Guido al ‘geknipt’ was, was een kindje van hen beide niet meer mogelijk. Al had de actrice dat wel gewild…

“Ik had wel gewild hoor, uit nieuwsgierigheid”, geeft de Kampioenen-actrice toe in Dag Allemaal. “Soms houdt ons dat nog bezig: ‘Tiens, hoe zou dat geweest zijn, een kind van ons tweeën?’ Ach, met vier hadden we onze handen al vol. Aardappelen schillen voor zo’n groot gezin is niet niks”, lacht An Swartenbroekx in Dag Allemaal.

Ondertussen zijn de kinderen volwassen en de actrice geeft toe dat daarmee een grote verantwoordelijkheid is weggevallen: “Absoluut, en da’s niet onaangenaam”, aldus An Swartenbroekx in het weekblad.

“Ik vind het ook wel fijn dat Guido en ik de vrijheid hebben om in onze camper te stappen en weg te rijden als we plots reiskriebels voelen. Maar een barbecue met het hele gezin samen in de tuin... dat zijn de topmomenten in mijn leven. En dat gaat ook altijd zo blijven”, aldus een trotse mama in Dag Allemaal.

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx