.
An Swartenbroekx
vrijdag 10 juni 2022

An Swartenbroekx krijgt toestemming: “Ze zal ons huis in ere houden”

Ook de kat blijft achter

Het is een droom voor vele mensen om een huisje te hebben ergens in een Zuiders land. Een droom die An Swartenbroekx en haar man hebben waargemaakt. Eind mei verhuist het koppel waarvan ze het huis kochten en daarna is het huisje van hen.

“Genoeg tijd om een planning te maken: eerst verbouwen en er 10 maanden wonen. Nadien verhuren in het hoogseizoen. Want de lening moet ook afbetaald worden”, klinkt het in Story.

Al is er nog één groot probleem waar An mee worstelt en dat is kat Ella. Zij moet in België blijven. “Katten trekken hun plan’, zei papa. Maar Ella niet. Die ligt op mijn bureau als ik schrijf, komt drinken als ik in bad lig en zit sans gêne mee aan tafel. Maar ze kan niet tegen de warmte.”

Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing en die is er ook voor Ella. “Ik vond twee ‘house-and-catsitters’. Zij zullen samen met Yara ons huis en Ella in ere houden… hoop ik.”

Ondertussen zijn An en Guido al volop aan het aftellen en zijn ze druk bezig met het vullen van de verhuisdozen. “Ze hebben onze meubelen en huisgerief al opgehaald met een vrachtwagen. Alles wordt gestockeerd tot na de verbouwing. In tussentijds zullen wij in onze camper wonen. “

Download onze app voor Android of iOS

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx