.
Rene en An Swartenbroekx
zaterdag 25 september 2021

An Swartenbroekx: “Dat zijn de topmomenten in mijn leven”

Ze geniet van het leven nu de kinderen het huis uit zijn

Wanneer je mama wordt en het leven schenkt aan kinderen, dan weet je dat er ooit een tijd komt waarop je ze moet loslaten en waarop ze hun vleugels uitslaan. Dat besefte ook actrice An Swartenbroekx. An mist haar zoon Tom die al een tijdje niet meer thuis woont en dochter Yara die op kot zit in Leuven.

Maar An ontdekt ook steeds meer de voordelen van kinderen die het huis uit zijn. “Het is mooi om te zien hoe mijn zoon nu financieel onafhankelijk is en zelf uitmaakt hoe hij zijn vrije tijd invult. Hij komt nog vaak eten en dan brengt hij zijn was mee. Ik doe dat met plezier.” Vertelt An over het lege nest in Story.

“Ik had gedacht dat ik het moeilijker zou hebben om hen los te laten, maar ik geniet ook enorm van de rust in huis. De grote verantwoordelijkheid is weggevallen en dat is niet onaangenaam.” Nu de kinderen het huis uit zijn zien An en Guido hun kans om er af en toe op uit te trekken met hun camper als ze reiskriebels voelen. “Maar een barbecue met het hele gezin samen in de tuin… dat zijn de topmomenten in mijn leven.”

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx