.
News Image

An Nelissen zamelt 8139,08 euro in

An Nelissen heeft flink haar best gedaan voor een goed doel.

An Nelissen heeft flink haar best gedaan voor een goed doel.Na anderhalf jaar sloot An Nelissen onlangs de tournee van "Moedermonoloog" af met een succesvolle benefiet. Op 26 maart haalden we maar liefst 8139,08€ op voor de Antwerpse non-profit organisatie Moeders voor Moeders!

Voor amper 10 euro konden te toeschouwers hun plekje reserveren, daar bovenop gaf iedereen nog een bijdrage naar eigen mogelijkheden, waarvoor dank.

De opbrengst van de benefiet gaat rechtstreeks naar Moeders voor Moeders, die dit na de aftrek van de standaardkosten (eten, kledij,…) zal gebruiken voor de bouw van hun nieuwe hoofdkwartier/ontvangstgebouw.

An Nelissen kijkt met plezier en weemoed terug op de tournee van Moedermonoloog, waarmee ze in heel Vlaanderen meer dan 30.000 mensen bereikte. De komende maanden werkt An aan haar gloednieuwe voorstelling "De Mannenmonoloog", die op 10 oktober in première zal gaan. Vanaf mei is ze te zien in de try-outs van deze voorstelling, meer informatie daarover vindt u op www.annelissen.com.

Bio van An Nelissen

Meer Over:

An Nelissen