.
Filip Peeters
dinsdag 28 februari 2023

An Miller: “Dat zou mij niet gelukkig hebben gemaakt”

Hij moest zijn droom opbergen

Filip Peeters is naast een fantastisch acteur ook een erg goede taartenbakker. In de coronaperiode startte hij met zijn eigen taartenzaak en kreeg daarbij de hulp van zijn vrouw actrice An Miller.

“We zijn nu volop bezig met de zaak in de markt te zetten. Filip heeft ook net’n lekkere paté bedacht. Koken en eten is zijn grote passie. Uren en uren zit hij producten te ontwikkelen, alles wat hij graag eet en waarvan hij denkt dat hij het beter kan klaarmaken”, lacht An in Dag Allemaal.

Het is altijd een grote droom geweest van Filip om een eigen restaurant te starten, maar enkel als An ook zou meewerken in de zaak.

“Dat zou mij echter niet gelukkig hebben gemaakt. Daarvoor doe ik mijn job veel te graag. Ik zou een vervelende vrouw zijn geworden dat de hele dag niks anders deed dan zagen en klagen.”

Naast acteren en hun taartenzaak ‘Les Soeurs Miller’ is An ook dol op weven. Een toch wel bijzondere passie. “Ik weef zelf stoffen en tapijten. Wol wassen, kaarden, twijnen, spinnen: heerlijk. Ik heb thuis een groot weefgetouw dat ik tweedehands op de kop heb getikt. Het heeft me veel tijd gekost om het te leren. Iets weven is heel wiskundigs en dat is niet mijn sterkste kant.”

Bio van An Miller en Filip Peeters