.
An Lemmens
dinsdag 27 december 2022

An Lemmens: "'s avonds huilend van de pijn in bed"

Woow, dit is heftig.

We kennen An Lemmens echt niet als iemand die klaagt, tenzij het om de rechten van dieren gaat. Dan staat zij vaak met recht en rede aan de klaagmuur.

Maar over haar privé-leven klagen, dat is iets anders. An is iemand die zelden wat over haar privé vertelt en dat is haar volste recht. In haar meest recent post op Instagram doet An dat echter wel. Zij bikt tevreden terug op haar 2022.

"Mijn 2022 : dat was ongelooflijk hoogzwanger de Blind Auditions van @thevoicevanvlaanderen presenteren. Elke draaidag duimen dat de baby zich nog niet zou aanmelden, en ‘s avonds huilend van de pijn en vermoeidheid in bed kruipen, om er de volgende dag weer te staan" schrijft An op Instagram.

"Maar 2022 was ook : het programma tijdens de battles en knockouts met een gerust hart kunnen achterlaten in de handen van Gloria Monserez en Aaron Blommaert. En bovenal was het : enorm genieten om er na mijn bevallingsverlof tijdens de lives weer te staan. Supermerci aan alle fijne collega’s, cast en crew om er weer zo’n heerlijk seizoen van te maken. Supermerci aan jullie thuis om te kijken ✌🏻❤️ Die 3 dagen durende kater na de wrapparty was het meer dan waard", lacht An Lemmens.

En drie dagen durende kater, jawadde. We willen zelfs niet weten water op die party allemaal gebeurd is.

Prettige feesten, An.

Download onze app voor Android of iOS