.
An Lemmens in The Voice Kids
vrijdag 29 januari 2021

An Lemmens ontwerpt nieuwe spring collection voor LolaLiza

Deze gaat weer voor vuurwerk zorgen.

An Lemmens en Tatiana Silva bundelden opnieuw hun krachten met LolaLiza, wat ook deze keer weer voor vuurwerk zorgt. De twee Belgische powervrouwen ontwierpen elk een capsulecollectie met het damesmerk, voor de derde keer ondertussen. De ambassadrices van LolaLiza verenigen zo ons Belgenland en vullen ook elkaar perfect aan met hun complementaire designs. Waar Ans collectie wat gedurfder is, zijn Tatiana's ontwerpen eerder klassiek en tijdloos. Beide collecties staan in teken van speelse prints, interessante snits en doen wegdromen naar warmere oorden, ver van hier.
Het afgelopen jaar was er van reizen geen sprake, wat ook deze twee dames betreurden. Hun verlangen naar andere culturen en het ontdekken van nieuwe plekken, namen An en Tatiana dan maar mee in hun collecties. Zo reis je in Ans collectie langs verschillende continenten met zowel safari- en dierenprints als oosters getinte stukken, terwijl Balinese en Japanse invloeden de stijl van Tatiana's collectie bepaalden. Voor dat vakantiegevoel hoef je dus het land niet meer uit!

Met haar collectie kijkt An vooral naar durvers onder de vrouwen. Ze beschrijft haar collectie zelf als 'all over the place', met een verscheidenheid aan fleurige kleuren en prints en een voorliefde voor subtiele nostalgische accenten.
In de vorige collecties van An lag de nadruk op comfort. Dat is nu niet anders, maar het mocht deze keer wat gedurfder. An: "Het geheel blijft comfortabel, maar met deze stuks mag, nee moet je wel gezien worden. Ik ging in deze collectie op zoek naar de edge, die ik zelf ook graag draag, zonder in te boeten op toegankelijkheid.' Volgens haar moet er dan ook voor elk wat wils zijn, voor iedere vrouw. "Mijn schoonmoeder van zestig draagt jurken van LolaLiza, net als mijn nicht die er twintig is."
An kijkt er dan ook naar uit om deze lente opnieuw buiten te komen, gehuld in een leuke outfit. Maar ook thuis mag je er ultra-vrouwelijk bijlopen, als het van haar afhangt: "Ik vind het een zeer mooie gedachte, om je op te kleden, ook al ziet niemand het. Ik ben evengoed verzot op mijn jogging, maar kijk er ook naar uit om mijzelf een nieuwe outfit te gunnen en daar mijn partner mee te verrassen. Laat die datenights maar komen."

Net als An is Tatiana ook zo'n powervrouw die goed weet wat ze wil. Zo stapte Tatiana voor deze collectie bewust uit haar comfortzone en koos ze ervoor om te spelen met prints, verschillende stijlen en tinten. Zelf omschrijft ze de collectie als nonchalante island style, met een vleugje cool maar bovenal chique en tijdloos.
Voor Tatiana is het dan ook essentieel dat de stuks wat langer meegaan en als gegoten zitten. Tatiana: "Gesofisticeerde tijdloze looks die je bij meerdere gelegenheden kan dragen en waar je jarenlang plezier aan beleeft, dat is mijn filosofie. Ik ga steeds op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en schoonheid. Schoonheid geeft mij rust en energie. Samengevat: It’s not about looking good but about feeling good."

Beide collecties zijn vanaf 16 maart (20u) beschikbaar via de LolaLiza app, vanaf 17 maart online via lolaliza.com en vanaf 18 maart in geselecteerde boetieks.

Bio van An Lemmens en Tatiana Silva