.
An Lemmens
vrijdag 5 januari 2024

An Lemmens krijgt pijnlijke reactie: “moet Buddy laten inslapen”

Toetsenbordhelden kennen geen schaamte meer.

Enkele dagen geleden gaf An Lemmens een update over haar hond Buddy. Op oudejaarsdag moest zij met hem naar spoed, heel wat van haar volgers informeerden bij An hoe het ondertussen met Buddy gaat. Goed, zo blijkt. Deze namiddag wandelde hij zelfs door de tuin, mooi om te zien hoe het diertje toch weer herstelt.

Nochtans waren er best wel wat mensen die vonden dat An een knoop moest doorhakken. “aan de mensen die nogal cru zeggen dat we hem moeten laten inslapen: Buddy is al bijna 17 jaar mijn levensgezel. Uiteraard waak ik erover dat, wanneer z’n tijd er is, het afscheid niet pijnlijk getrokken wordt”, reageert dierenvriend An Lemmens.

“By the way: zo’n commentaren zijn eigenlijk keigrof. Ik kom op de foto van uw oma in ’t rusthuis ook niet commenten dat ze beter euthanasie krijgt dan weg te kwijnen”, besluit An Lemmens.

Voila, tot daar de mededeling van An Lemmens. En of ze gelijk heeft. Zij kent Buddy beter dan wie ook en als dierenvriend is zij al tientallen jaren bekommerd om heel wat dieren. Of het nu een hond of een paard is, zij krijgen allemaal liefde van de presentatrice. Goed bezig, An en wij hopen dat jij nog lang van Buddy mag genieten en dat hij nog lang jullie liefde zal voelen.

Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens