You are here

An Lemmens in rouw na overlijden liefste vriendin

05/06/2020 12:00-

“Wat een onwezenlijke leegte laat onze liefste vriendin achter.”

An Lemmens heeft afscheid moeten nemen van haar lieve hond Arya. Het ging al een tijdje niet zo goed met Arya. “Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om”, deelde An Lemmens een maand geleden op Instagram.

Fysiek botste de hond toen al op haar limieten, maar mentaal kwispelde ze nog vrolijk als ze lieve woordjes kreeg toegesproken.

Toch vreesde An toen al dat ze binnenkort afscheid zou moeten nemen van haar beste vriendin.

“Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z’n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren. Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven”, schreef de leading lady van VTM op Instagram.

Nu laat An Lemmens weten dat ze afscheid heeft moeten nemen van Arya: “Wat een onwezenlijke leegte laat onze liefste vriendin achter. We missen haar verschrikkelijk. Ik troost me met de gedachte dat Arya en Sansa nu herenigd zijn en terug samen kunnen knuffelen…”

An Lemmens bedankt haar volgers voor de vele, lieve berichtjes. “Ik ga later nog een uitgebreidere post doen, er is nog zoveel wat ik over haar wil zeggen, en wat ik mensen wil meegeven voor ze impulsief een pup gaan kopen bij een broodfokker. Net zoals mijn andere overleden hondjes heeft ook Arya een boodschap die ik verder wil uitdragen. Maar voor nu ben ik nog even te verdrietig en moeten we het afscheid rustig onder ons een plaats kunnen geven,” besluit An Lemmens op Instagram.

Meer nieuws over:

An Lemmens

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling Pin Up Pup

An Lemmens - Antwerpen - 01/06/2014

Betoging tegen broodfok

An Lemmens - Gent - 16/11/2013

Mia's 2010

An Lemmens - Lint - 07/01/2011

Sterren Op De Dansvloer 2010

An Lemmens - Vilvoorde - 07/05/2010

TMF Awards 2007

An Lemmens - Hasselt - 13/10/2007

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: