.
An Lemmens
maandag 15 november 2021

An Lemmens heeft duidelijke boodschap voor VTM-collega: “dát nooit meer!”

"We hebben haar de daver op het lijf gejaagd."

An Lemmens zal dit seizoen te gast zijn in Code van Coppens, het VTM-programma van Staf Coppens en zijn broer Mathias. Al heeft de leading lady van VTM de boot een hele poos afgehouden…

An Lemmens bedankte al enkele keren voor het programma van de broertjes Coppens. Producer Linn Trappeniers onthult in het Laatste Nieuws dat er wel meer BV’s zijn die liever gespaard worden van de opdrachten in de escape rooms.

"Er zijn mensen die liever gespaard worden”, aldus de producer van Code van Coppens. “Soms stellen we de vraag het seizoen erop nog eens en dan nog eens. Heel en toe zegt iemand dan toch nog ja. Zoals An Lemmens, die je later dit seizoen nog zal zien opduiken.”

An Lemmens had na afloop van het programma trouwens een duidelijke boodschap voor de broertjes Coppens: “Ze vond het een toffe ervaring, maar toen ze buitenkwam, zei ze wel meteen: 'Tof, maar ik doe nooit meer mee!'. Nu hadden we haar echt wel de daver op het lijf gejaagd”, geeft producer Linn Trappeniers toe in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor iOS of Android