.
An Lemmens
donderdag 4 januari 2024

An Lemmens deelt update over haar trouwe vriend

Hopen dat het aanslaat

Eerder deze week liet An Lemmens al weten dat het niet zo goed ging met haar trouwe hondenvriend Buddy. En nu is er een nieuwe update.

“Bedankt voor alle lieve berichtjes die we kregen toen bleek dat het niet zo goed gaat met onze Buddy. Op oudejaarsavond zijn we op spoed beland omdat hij niet meer kon stappen, maar toen kon er nog geen sluitende diagnose gegeven worden. In de uren daarna ging hij bergaf en kreeg hij alleen nog maar meer pijn”, schijft An Lemmens.

“Dinsdag heb ik hem met een bang hartje laten sederen voor röntgenfoto’s. Gelukkig geen breuken te zien. Er is nog geen 100% zekerheid over wat er nu net aan de hand is, maar wel sterke vermoedens. Op zijn leeftijd (17!) wil ik een zware operatie vermijden, dus hopen jullie mee dat de medicatie aanslaat, en hij met de juiste zorgen z’n oude dag pijnloos mag doorbrengen? t Is zo’n lieve, flinke, vrolijke held”, schrijft ze bij een leuke foto van Buddy op Instagram.

Het is in elk goed nieuws dat het beter gaat met Buddy en hopelijk slaat de medicatie aan. We wensen Buddy in elk geval veel beterschap en een mooie oude dag!

Bio van An Lemmens

Meer Over:

An Lemmens