You are here

An Lemmens boos op bedriegers

12/02/2019 13:10-

An Lemmens opnieuw slachtoffer van fake news.

Geloof niet zomaar wat er op het internet staat. Iedereen kan een website maken en er de grootste nonsense op zetten. Maar vaak zitten er ook bandieten achter websites die ze vullen met fake news om zo veel bezoekers naar hun websites te lokken en zo geld te verdienen via de vele advertenties. Of nog erger, vaak proberen die websites de mensen ook geld af te luizen. An Lemmens heeft het gehad met de valdse berichten die er over haar gepubliceerd worden. Zo gaat er momenteel een bericht rond waarin te lezen staat dat An Lemmens ontslagen zou zijn bij The Voice. Dat zou gebeurd zijn omdat An de regels van haar contract geschonden zou hebben. Onzin natuurlijk want An is géén dom blondje en weet maar al te goed waarmee zij bezig is.

De desbetreffende website geeft een wel héél bizarre reden voor het zogezegde ontslag van Lemmens:" Volgens goed ingelichte bronnen betalen adverteerders miljoenen om hun producten op The Voice te promoten, maar we vernemen nu dat deze adverteerders WOEDEND zijn op An. Waarom? Omdat ze de producers niet vertelde over haar gigantisch huidverzorgingsimperium, dat eigenlijk een ENORME concurrent is van de sponsor van de show, L'Oreal. An's product is half zo duur en twee keer zo efficiënt als het concurrerende product. Bronnen onthullen dat The Voice haar dwong te kiezen welke richting ze in de toekomst zou uitgaan. An stond perplex van de reactie en de beslissing van de tv-zender, en besloot haar droom te volgen en verder te gaan met haar nieuwe lijn huidverzorgingsproducten."

Momenteel krijgt An ook heel wat berichten met de vraag waar het de producten die zij promoot te koop zijn. Wel, die producten bestaan niet! Ook Ingeborg zou het zogezegde product gebruikt hebben. "Het is moeilijk te geloven, maar als mijn rimpels zijn verdwenen! Ze zijn helemaal weg. Ik had lijntjes rondom mijn mond, ogen en voorhoofd. Maar na een maand xxxxx te hebben gebruikt is mijn huid weer volledig glad. Geen rimpeltje meer te zien", zou Ingeborg beweren.

Niets van aan dus. An Lemmens hoopt met een bericht mensen te mobiliseren niet in de val van de bedriegers te trappen. "Neen, ik ben niet ontslagen door VTM. Neen, ik verkoop geen huidverzorgingsproducten. Dit is een malafide organisatie die mijn naam en foto misbruikt en vals nieuws post om onwetende mensen hun bankrekening te plunderen. Als je dergelijke berichten ziet passeren op Facebook, klik dan NIET op de link om het bericht te lezen, maar rapporteer het als misbruik of fake news door op de 3 puntjes rechtsbovenaan te klikken. Dankjewel. #fakenews #misbruik #bandieten" schreef An op haar sociale media.

Meer nieuws over:

An Lemmens, Ingeborg

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling Pin Up Pup

An Lemmens - Antwerpen - 01/06/2014

Betoging tegen broodfok

An Lemmens - Gent - 16/11/2013

Mia's 2010

An Lemmens - Lint - 07/01/2011

Sterren Op De Dansvloer 2010

An Lemmens - Vilvoorde - 07/05/2010

TMF Awards 2007

An Lemmens - Hasselt - 13/10/2007

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: