.
Amy Courtens
maandag 25 oktober 2021

Amy uit K2 Zoekt K3 verloor heel wat vriendinnen: “veel dromen zijn weggevallen

Ze werd al heel snel volwassen

Toen Amy verscheen op haar auditie bij ‘K2 zoekt K3’ deelde ze haar emotionele verhaal met de buitenwereld. Amy ging al heel vroeg alleen wonen en moest al snel op haar eigen benen kunnen staan. Dat kwam vooral door de scheiding van haar ouders, waar zij de schuld van kreeg.

“Veel dromen zijn toen weggevallen. Studeren bijvoorbeeld. Ik kon niet met vriendinnen op kot om te gaan fuiven, ik stond ineens in het echte leven en had andere prioriteiten. In die periode zijn ook heel wat vriendschappen doodgebloed, omdat we niet meer op dezelfde golflengte zaten. Maar ik ben niet iemand die bij de pakken neerzit, ik probeer er altijd het beste van te maken”, vertelt Amy aan Dag Allemaal.

Amy heeft gelukkig nog een goed contact met haar papa en plusmama. Van hen krijgt ze de steun en liefde die ze nodig heeft. En dat heeft Amy erbovenop geholpen. Maar met haar mama en broers is het jammer genoeg anders gelopen. “Het zij zo: voor mij is die periode een afgesloten hoofdstuk. Ik ga verder met mijn leven en ben perfect gelukkig.”