.
Amy uit K2 Zoekt K3
dinsdag 21 september 2021

Amy uit K2 Zoekt K3: ‘Geen contact meer met mama en broers’

Zo jammer!

Ruzie, het komt in de beste families voor. En dat is ook de reden waarom Amy Courtens uit ‘K2 Zoekt K3’ geen contact meer heeft met haar mama en met haar broers.
Zaterdag kreeg Amy een golden ticket van Hanne en Marthe en daar is zij maar wat blij mee. De gewezen Miss Limburg heeft een mooi uiterlijk en zou de perfecte nieuwe blonde van K3 kunnen worden.


Op privé-vlak heeft Amy al één en ander meegemaakt, dat vertelt zij in Het Laatste Nieuws. “Op mijn 18de heb ik noodgedwongen de stap gezet om alleen te gaan wonen. Mijn ouders waren verwikkeld in een vechtscheiding, en toen mijn papa thuis vertrok, gaf mijn moeder mij daarvan de schuld. Ik kon niet meer tegen die verwijten en ben thuis vertrokken. Moeilijk, maar het was nodig”, vertelt Amy maandag in de krant.

Zij verhuisde naar Hasselt en sprak haar spaarcentjes aan om meubelen te kopen. Gelukkig kreeg Amy financiële hulp van haar papa met wie zij nog wél contact heeft. “Ik had daarnaast ook een job in de horeca, zodat ik zelf mijn rekeningen kon betalen”, gaat Amy in de krant verder.


“Mijn mama heb ik al zeven jaar niet gesproken. En mijn twee oudere broers ook niet, want zij kozen haar kant.” Amy heeft ondertussen vrede genomen met de situatie. “Ik zal mijn mama en broers altijd graag zien, maar ze hoeven geen deel meer uit te maken van mijn leven”, besluit zij.