.
Amy Courtens
donderdag 25 november 2021

Amy over Luca uit K2 Zoekt K3: “onmogelijk om niet van hem te houden”

Met hem heeft zij een goede band.

De kijkers hadden het al opgemerkt, er groeit iets bijzonders tussen ‘K2 zoekt K3’ kandidaten Luca en Amy. Geen relatie, dat zeker niet, want Luca valt op jongens en Amy is al eventjes verloofd. Maar we zien wel het begin van een heel erg mooie vriendschap.

In Het Laatste Nieuws vertellen Luca en Amy over wat elkaar zo bijzonder maakt. “Onlangs had ik last van mijn stem. Hij is toen speciaal teruggekeerd naar onze hotelkamer, om medicijnen te halen. Luca is zo lief en zorgzaam, bezit zoveel charisma... Het is onmogelijk om niet van hem te houden”, zegt Amy.

“Daar staat tegenover dat ik een chaoot en een piekeraar ben. Als ik commentaar krijg, kruip ik nogal snel in mijn hoofd. Amy zorgt ervoor dat ik weer kan aarden. Ik beschouw haar dan ook als een zus, en zij denkt omgekeerd net hetzelfde”, klinkt het dan weer bij Luca.

Als het van hen afhangt dan maken ze binnenkort gewoon alle twee deel uit van K3. Maar dat gaat jammer genoeg natuurlijk niet. Of het één van hen wordt, of toch iemand van de vier andere kandidaten, dat ontdekt je in de grote finale op 27 november.