.
Amy Courtens
zaterdag 12 februari 2022

Amy Courtens (K2 zoekt K3) twijfelt: “Het zal afhangen van het moment”

"Julia was beter dan ik"

In maart gaat als alles goed gaat de nieuwe tournee van K3 van start. Dat zal de allereerste show zijn waarin Julia zal te zien zijn aan de zijde van Hanne en Marthe. Wie niet op de tournee zal te zien zijn, is Amy Courtens. Zij werd tweede tijdens de spannende wedstrijd ‘K2 zoekt K3’.

“Het zal van het moment afhangen. Nu denk ik dat ik mezelf teveel zou kwellen. Je ziet dan iemand anders op het podium op het plaatsje dat jij heel graag gewild had. Aan de andere kant zou i kde show wel heel graag zien. Och, het zal er weleens van komen”, zucht ze in Dag Allemaal.

Ondanks dat ze niet werd verkozen tot K3’tje heeft Amy toch heel wat lessen geleerd uit de wedstrijd. “Ik ben hard mijn persoonlijkheid gaan appreciëren. Het deed deugd om van de choreograaf Tommy te horen dat ik een geweldige persoonlijkheid had. Ik ben verlegen en zelfverzekerd tegelijkertijd. Maar op een podium neemt die onzekerheid wel snel de bovenhand. Dan moet je een façade van vrolijkheid optrekken en Julia was daar beter in dan ik.”

Bio van Amy Courtens

Meer Over:

Amy Courtens