.
Amy Courtens
zondag 20 februari 2022

Amy Courtens (K2 zoekt K3) onthult haar toekomstplannen

En die klinkt veel belovend

Bijna was Amy Courtens het nieuwe K3’tje geworden en niet Julia Boschman . Nu Amy toch niet is verkozen, kan Amy kijken naar de toekomst en zien wat er allemaal op haar pad komt. Zo is ze ondertussen al twee jaar verloofd met haar vriend Aaron en hebben ze samen een bouwgrond gekocht.

“Op 3 januari waren Aaron en ik twee jaar verloofd, maar we hebben geen haast. De carrière krijgt nu even voorrang, er moeten centjes verdiend worden. We gaan ook bouwen, dat is dringender dan trouwen. Die bouwgrond hadden we al een tijd geleden gekocht, maar door ‘K2 Zoekt K3’ stond alles on hold”, zegt Amy in Dag Allemaal.

Amy woont al sinds haar 18 jaar alleen en dat komt door de vechtscheiding van haar ouders. Even leek het of het contact met haar moeder terug de goede kant uitging, maar het is bij een paar berichtjes tijdens ‘K2 zoekt K3’ gebleven. “Ik apprecieerde die berichtjes zeker en het is fijn dat ik haar trots heb gemaakt en dat ze dat kon zeggen. Maar we gaan elk onze eigen weg. Er is te veel gebeurd.”

Bio van Amy Courtens

Meer Over:

Amy Courtens