.
Amy Courtens
donderdag 17 februari 2022

Amy Courtens (K2 zoekt K3) gaf haar job op: “Ik wist heus wat ik deed”

Ze kijkt vooruit naar de toekomst

Toen Amy Courtens meedeed aan ‘K2 zoekt K3’ raakte bekende dat de Vlaamse blondine haar vaste job had opgegeven en dat ze ontslag had genomen. Daar kwam de nodige commentaar op. Commentaar die de blondine wel kon missen.

“Dat werd zo hard uitvergroot. Ik werd er zot van! Ik werk al sinds mij n 18de voltijds en ik had al wat gespaard, dus ik wist wat ik deed. Ik heb ook mij n vriend die mij steunt. Thank god , anders had ik het niet gedaan. Aaron stimuleerde me in die keuze, hij zag dat ik eronderdoor ging. Die combinatie van mij n werk en ‘K2 Zoekt K3’ was echt heel zwaar. Ach, als ’t niets wordt, kan ik nog altijd gaan solliciteren, toch? Er is altijd werk als je de handen uit de mouwen wilt steken”, zegt ze in Dag Allemaal.

Amy maakt er geen geheim van dat ze hoopt binnenkort aan de slag te kunnen gaan in de showbizz. “Na de finale kwamen er een aantal aanbiedingen binnen. Ik heb vorige week een verkennend gesprek gehad bij een grote tv-zender en ik had er echt een goed gevoel bij. Natuurlijk begrijp ik dat dat niet meteen over concrete projecten gaat, maar geduld wordt beloond, denk ik.”