.
Amine Boujouh in Familie - aflevering 7040
woensdag 4 januari 2023

Amine Boujouh: “Dat is moeilijk zeggen over mezelf”

Hij vertrouwt op anderen

De oudere televisiekijker kent Amine Boujouh ongetwijfeld als Brahim uit ‘Familie’. De jongere televisiekijker zal Amine dan weer kennen uit ‘#LikeMe’. We kunnen tegenwoordig niet meer om dit jonge talent heen en gaan er ongetwijfeld nog veel van horen ook.

In ‘Familie’ speelt Amine de soms ietwat rebelse Brahim. Dat was vroeger soms ook het geval bij Amine, al zijn er nu andere karaktereigenschappen die gelukkig overheersen.

“Ik vind het moeilijk om over mezelf te zeggen op welke karaktereigenschap ik het meeste trots ben, maar als ik de mensen rondom mij mag geloven, is het mijn zorg en respect die ik toon naar andere mensen. Ik heb altijd geleerd om mensen te behandelen hoe ik zelf behandeld wil worden”, zegt Amine in Story.

Maar iemand met goede gewoontes en goede karaktereigenschappen heeft natuurlijk ook slechte gewoontes en slechte karaktereigenschappen.

“Ik ga heel vaak te laat gaan slapen. Ik heb de gewoonte om tot laat in de nacht bezig te zijn, ook al moet ik de dag erna vroeg op de set zijn. Maar ik kom nooit ergens te laat aan. Daar heb ik een hekel aan.”