.
Amber en Elodie uit Mijn Restaurant
maandag 3 april 2023

Amber uit ‘Mijn Restaurant’: “Alleen verder gaan was geen optie”

Ze gingen uit elkaar

Lucy en Jimmy waren erg jong toen ze deelnamen aan ‘Mijn Restaurant’. Maar dat maakte heb tot de lievelingen van Vlaanderen. Winnen deden ze niet, maar ze bleven wel hun restaurant runnen.

Even leek het of het koppel de relatietest had doorstaan want ze kregen nog twee kinderen samen. Helaas bleef de relatie ook niet duren en betekende dat ook meteen het einde van hun zaak.

Ondertussen is Lucie samen met iemand anders en heeft ze nog een derde kindje gekregen. Zij werkt in loondienst als chef-kok. Jimmy heeft zijn job als elektricien dan weer opgepikt.

En dan zijn er nog Amber en Elodie. Zij wonnen het vierde seizoen, maar verloren elkaar. Elodie ging terug aan het werk als verpleegkundige en Amber zij een voltijdse job in de horeca ook vaarwel.

“Ik heb ons restaurant Alaise nog drie jaar uitgebaat omdat we een lopend huurcontract hadden, maar alleen verder doen was geen optie. Als chef heb je een vertrouwenspersoon nodig in de zaal en die was bij mij weggevallen. Ik kook nu op een ander tempo. Het programma heeft mijn leven veranderd, maar het was een ervaring die ik niet had willen missen.”