.
William Junior Dougan
woensdag 11 mei 2022

Amber uit 'Boer zkt Vrouw': “Alle ingrediënten zijn aanwezig om er iets moois van te maken”

Ze heeft er goede hoop in

Ze maakt al enige tijd furore als kandidaat-geliefde van boer William in het VTM-programma 'Boer zkt Vrouw', maar voor Amber is het serious business. De 22-jarige blondine gaf recent toe dat ze nog niet eerder een relatie had, maar ziet in boer William alvast wel geschikt relatiemateriaal. Daarover zegt ze meer in Story.

Ze moet zich eerst nog een weg banen langs haar drie medekandidates, maar daar ligt Amber niet wakker van. Ze weet dat het goed zit tussen haar en William. Die laatste heeft zelfs al toegegeven dat hij aan het einde van het programma waarschijnlijk voor haar zal kiezen.

De klik is wederzijds. Als men aan Amber vraagt waarom William een goede match voor haar zou zijn, heeft ze haar antwoord klaar. “We houden allebei van avontuur, de wereld rondreizen, het countryleven en de bijbehorende muziek. William is ook een van de liefste personen die ik ken.”

“William zal altijd voor iedereen klaarstaan. Hij is vriendelijk, joviaal en gaat voor wat hij wil. Rodeo is zijn passie, zijn leven. Dat vind ik aantrekkelijk. Qua uiterlijk zit het ook goed. Ik val op bruinharige mannen met een baardje, en een cowboylook. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er iets moois van te maken”, lacht de bevallige Amber.

Download onze app voor iOS of Android