.
Amaryllis Temmerman
dinsdag 20 juli 2021

Amaryllis Temmerman weer op het podium

Dat was genieten!

Amaryllis Temmerman straalt weer en daar is een goede reden voor: afgelopen weekend mocht zij doen wat zij het liefst van al doet en dat is voor een fijn publiek optreden.

"Zondagnamiddag 18 juli hebben we voor het eerst weer opgetreden met de Nijghse vrouwen, in de muziekclub ‘t Ey in Belsele. Het was een heerlijke voorstelling, zowel het publiek als onszelf . Astrid Nijgh, Stephanie Struyk, Sabien Tiels en ikzelf hebben enorm genoten van het feit dat we eindelijk nog eens live konden optreden", glundert Amaryllis Temmerman.

Zij is één van de vele artiesten die vandaag ook stil staat bij de slachtoffers van de watersnood. "Mijn nieuwe single 'Ver van mijn bed show' sluit ook aan bij de problematiek van de wateroverlast. Ik wil daarmee mensen op een positieve en humoristische manier wakker schudden en bewuster maken. Ik hoop dat mensen minder hun kop in het zand gaan steken nu het plots allemaal zo dichtbij gebeurt... En net als jullie hoop ik op heel veel verbondenheid", besluit de zangeres.

Bio van Amaryllis Temmerman

Meer Over:

Amaryllis Temmerman