You are here

Amaryllis Temmerman geeft WK-single gratis weg

13/06/2018 08:11-

Amaryllis Temmerman kopt de bal binnen. 

Amaryllis Temmerman bracht enkele weken geleden haar nieuwe zomersingle “Vol Mooie Dromen” uit en het lied wist het in de tweede week al tot de 14de plaats in de Vlaamse Ultratop te schoppen. Een fris nummer dat zomers geluk uitstraalt met een melodie waarbij je niet stil kan blijven zitten.

In een duivelse bui schreef Amaryllis ook een voetbalversie van deze single. Hoewel deze niet voor publicatie bedoeld was, reageerden alle vrienden en kennissen die ze het nummer liet horen laaiend enthousiast en probeerden ze haar te overtuigen het nummer uit te brengen. Na wat twijfelen en verder aftoetsen besliste Amaryllis: “Als Karen Damen een plaat kan maken, kan ik ook wel een supporterslied voor onze Rode Duivels maken”.

Vlaanderen mist volgens haar een écht supporterslied voor de Rode Duivels voor dit WK. Er zijn in de laatste maanden door verschillende artiesten al wel wat pogingen ondernomen maar niets gaf dat typische supportersgevoel, die voetbalvibe waar je tegelijk vrolijk en euforisch van wordt. Daar komt met “Wereldkampioen” verandering in. En dat kan blijkbaar ook zonder berenpak en zonder Russische taalfouten.

“Peter Vandenbempt heeft toestemming gegeven om zijn stem in deze nieuwe single te gebruiken”, gaat Amaryllis Temmerman verder. “Hij geeft de aftrap voor een lied vol supportersenthousiasme en brengt ons volledig in de voetbalsfeer!”

En dat “Wereldkampioen” het WK-lied van en vóór de supporters is, bewijst Amaryllis door dit nummer gewoon aan te bieden. Via haar Facebook-pagina @amarylliste kan iedereen de single gratis downloaden.

Gerelateerde foto's:

Dromen en Drinken

Amaryllis Temmerman - Ninove - 29/03/2019

Tussen winter en wonder

Amaryllis Temmerman - Beveren - 23/12/2018

Tussen winter en wonder

Amaryllis Temmerman - Duffel - 22/12/2018

Opname annes Café

Amaryllis Temmerman - Antwerpen - 15/09/2015

Kleinkunstfestival

Amaryllis Temmerman - Olen - 27/07/2014

Vlaanderen Muziekland

Amaryllis Temmerman - Boortmeerbeek - 20/07/2012

Radio Mol Stranddag

Amaryllis Temmerman - Mol - 05/08/2012

Plusfestival 2009

Amaryllis Temmerman - Balen - 27/06/2009

Plustival

Amaryllis Temmerman - Balen - 25/06/2008