.
Sean Dhondt
zaterdag 5 februari 2022

Allison Scott is dankbaar: “ik kreeg zoveel geweldige reacties”

Veel vrouwen bevinden zich in dezelfde situatie

Toen bekend raakte dat Sean Dhondt betrokken was bij een seksschandaal stortte de wereld van zijn vrouw Allison Scott even in. Zij was niet op de hoogte van de naaktfoto’s en filmpjes die Sean doorstuurde naar een wildvreemde vrouw (die later geen vrouw bleek te zijn). Ze voelde zich bedrogen en besloot om een punt te zetten achter hun relatie.

Alisson sprak met Kat Kerkhofs over het schandaal en luchtte haar hart voor heel Vlaanderen ik ‘Kat zonder grenzen’. Dat interview zette heel wat vrouwen aan tot een reactie op de situatie van Sean en Allison. “Ik kreeg na m’n televisie-optreden zoveel geweldige reacties van mensen die mij hun verhaal vertelden. Ik krijg trouwens nog steeds berichten van vrouwen in een soortgelijke situatie. Bedrogen worden is precies zo’n taboe”, reageert Allison in Dag Allemaal.

Allison is de reacties van de mensen dankbaar en beseft dat ze zich niet zo alleen moet voelen met haar situatie. “Er worden jammer genoeg veel mensen bedrogen. En dan heb je twee opties. Of je blijft in je verdriet hangen, of je legt je neer bij de situatie. Ik koos voor het tweede. Ik raapte m’n brokken bijeen en bouwde mezelf terug op.”