.
Sean Dhondt
vrijdag 28 januari 2022

Allison Scott (ex van Sean Dhondt) vecht terug: “op dat moment wist ik het”

Ze ging door een moeilijke periode

Sean Dhondt en Allison Scott waren jarenlang een mooi en gelukkig getrouwd koppel. Sean en Allison dachten al eens na over kinderen, maar aan die gedachte kwam snel een eind toen Sean verwikkeld raakte in een seksschandaal. Allison vluchtte tijdelijk naar de States waar ze afkomstig van is en probeerde na te denken over wat er allemaal gebeurd was. Dat ze uit elkaar zouden gaan, spookte wel door haar hoofd, maar was nog niet aan de orde.

Kort voor haar vertrek naar de States deed ze nog een interview met Kat Kerkhofs voor haar programma ‘Kat zonder grenzen’. Sinds dat moment spookte het vaker door haar hoofd wat de uitkomst zou zijn van hun relatie. “Ik wist perfect wat er moest gebeuren, maar als je in die situatie zit, is het zo moeilijk om een beslissing te nemen en dat ook uit te spreken”, bekent Allison in Dag Allemaal.

Tijdens het interview met Kat kon Allison haar hart luchten. “Ik heb op dat moment alles gezegd wat ik wou zeggen. Het moest er eens uit, want ik was echt gefrustreerd dat er zoveel onzin verscheen. ‘Laten we proberen om het schandaal zoveel mogelijk toe te dekken en te doen alsof iedereen zich hier oké bij voelt.’ Fuck that . Hoezo moet ik mij daar oké bij voelen? Dat is bullshit. Dat interview gaf mij een stem, ik kon eens eerlijk zeggen hoe ik me voelde.”