.
Sean Dhondt in Lisa
maandag 24 januari 2022

Allison Scott (ex van Sean Dhondt) blikt terug: “Eindelijk ben ik zelfverzekerd genoeg”

En dat heeft eventjes geduurd

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, er waren enkele naaktfoto’s en filmpjes van enkele bekende mannen gelekt. En niet alleen het nieuws verspreidde zich razendsnel, maar ook de foto’s en filmpjes zelf gingen heel Vlaanderen rond. 3 bekende mannen liepen in de val van sociale media en dat ging bij één van hen zelfs ten koste van hun relatie. Een breuk tussen Sean Dhondt en zijn toenmalige partner Allison Scott was onvermijdelijk.

Het bleef lange tijd stil rond Allison en niemand wist waar ze nu precies mee bezig was. Meer dan een jaar na het schandaal komt ze naar buiten om terug te blikken op die moeilijke periode. “Ik voel me nu zelfverzekerd genoeg om te vertellen hoe ik terugblik op de hele situatie. 2021 was echt een rollercoaster aan emoties”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Allison vertrok in oktober 2020 terug naar de States om er Thanksgiving te vieren. Ze zou daar twee bleken blijven, maar die 2 weken werden 6 maand. “Het was nodig om even aan België te ontsnappen, want alles was zo chaotisch na het schandaal. In de States kon ik even vergeten wat hier allemaal gaande was.”