.
News Image

Alicia Silverstone presenteert De gezonde mama

Sneller en stralend zwanger, een fijnere bevalling en een gezonde kraamtijd. Ken je Alicia Silverstone nog?

Eindelijk een positief lifestyleboek over de zwangerschap! De gezonde mama, geschreven door actrice Alicia Silverstone, is een gids die aanzet tot een stralende en gezonde zwangerschap, een fijnere bevalling en een gezonde kraamtijd. De zwangere van nu wil namelijk genieten van een gezonde levensstijl met de beste voeding voor haarzelf en haar kindje.

Met behulp van experts laat Alicia Silverstone zien hoe we door middel van de juiste voedingsstoffen onze vruchtbaarheid op een rustige en natuurlijke wijze kunnen verbeteren. Daarnaast doorloopt ze alle verschillende stadia van de zwangerschap en daarbij deelt ze haar favoriete, voedzame recepten. Inclusief een hoofdstuk over de kraamtijd.

De gezonde mama helpt vrouwen om controle te krijgen over hun vruchtbaarheid en zwangerschap. Het helpt ze om gezonde en gelukkige baby’s op de wereld te zetten, om hun eigen moederlijke intuïtie te vormen en om zo een stralende weg naar het moederschap te bewandelen.

De gezonde mama
Auteur: Alicia Silverstone
ISBN: 9789021558837

Alicia Silverstone is een Amerikaanse actrice en bekend van onder meer de televisieserie Miss Match. Ze is boegbeeld voor een groene zwangerschap en moeder van twee kinderen.

Bio van Alicia Silverstone

Meer Over:

Alicia Silverstone