.
News Image

Alicia Keys zingt op UEFA Champions League-finale

UEFA en Pepsi halen allereerste live-optreden naar UEFA Champions League-finale.


Dit jaar belooft de openingsceremonie van de UEFA Champion’s League Finale een waar spektakel te zijn voor voetbalfans wereldwijd. UEFA en Pepsi kondigen aan dat – voor het eerst ooit – de finale wordt afgetrapt met een live optreden van een wereldster. Het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan, Italië, verwelkomt op 28 mei voor de “UEFA Champions League Final Opening Ceremony presented by Pepsi” niemand minder dan Alicia Keys die er haar nieuwste nummers zal brengen. Deze vernieuwde openingsceremonie toont hoe breeds het partnership van PepsiCo met UEFA Champions League gaat door een artiest van wereldformaat te laten optreden tijdens ‘s werelds meest bekeken sportevent.

De UEFA Champions League-finale wordt in meer dan 220 landen uitgezonden en is daarmee het best bekeken sportevenement ter wereld.



“Ik heb enorm veel zin om mijn nieuwe nummers te laten horen tijdens de UEFA Champions League-finale, die overal ter wereld wordt gevolgd”, aldus Alicia Keys. “Dit wordt een gebeurtenis met historische waarde, die weerspiegelt wat we met elkaar gemeen hebben, waar we ook wonen en wie we ook zijn. Het is een eer om zo’n bijzondere rol te mogen spelen tijdens zo’n geliefd evenement.”



Dit jaar gaan topmuziek, entertainment en sport in elkaar op tijdens de “UEFA Champions League Final Opening Ceremony presented by Pepsi”, en daarbij is er ook volop aandacht voor design en fashion, als knipoog naar gaststad Milaan.



Naast haar optreden tijdens de “UEFA Champions League Final Opening Ceremony presented by Pepsi” zal Keys – die onlangs plaatsnam in de jury van seizoen 11 van NBC’s The Voice in de Verenigde Staten en die dit jaar haar 8e album uitbrengt – in de aanloop naar de show meedoen aan verschillende campagne-onderdelen rond de finale.


Bio van Alicia Keys

Meer Over:

Alicia Keys