.
Alexander Scherpereel
maandag 14 augustus 2023

Alexander Scherpereel is klaar voor de grote stap in "Blind Getrouwd"

Wie is Alexander?

“Op datingapps heb je altijd zo van die basis conversaties, terwijl ik het veel charmanter vind om op café of zo iemand aan te spreken. Ik doe dat snel, maar de Belgische mindset is niet altijd zo spontaan. Blind getrouwd is voor mij dus de ideale manier om een droomvrouw te leren kennen”

Alexander werkt als Group Account Manager bij een grote bierproducent. ‘Work hard, play hard’ is één van zijn levensmotto’s. Hij is West-Vlaming in hart en nieren maar co-houst in het Brusselse Etterbeek met 7 andere ambitieuze mensen. Liefst wil hij op termijn gaan samenwonen met een lieve, zorgzame vrouw met wie hij een gelukkig en warm nest kan creëren. Alexander wil heel graag een groot deel van de wereld zien, al dan niet al sportend. Zo combineert hij immers twee van de dingen die hij het liefst doet. Hij doorkruiste al de Dolomieten met de fiets en liep reeds een marathon. Nog op zijn wishlist: een tweede marathon lopen in een wereldstad en met de koersfiets de Alpen in.

Alexander zoekt een echte ‘compagnon de route’. Iemand met dezelfde normen en waarden. Zijn vrouw is liefst sportief en gedreven, zowel in het leven als in haar carrière. Gewapend met zijn spontaniteit en vlotheid, wil hij samen met haar gaan voor een leven waarin ze allebei succesvol kunnen zijn in wat ze doen én daar ook met volle teugen van kunnen genieten.

Bio van Alexander Scherpereel