.
Alex Agnew
maandag 7 maart 2022

Alex Agnew wil 60.000 euro voor goed doel inzamelen met optreden in Werchter

‘The biggest comedyshow on the planet’

2021 had een feestjaar moeten zijn voor Alex Agnew. In 2011 vierde hij tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij en de gevolgen voor de cultuur- en evenementensector zijn helaas bij iedereen bekend.

Over naar 2022: Alex Agnew wordt 50 jaar! Om de pijn van de voor eeuwig vervlogen jeugd wat te verzachten, 20 jaar op het podium alsnog te vieren en zijn gigantische ego nog 1 keer te strelen, maakt Alex Agnew gebruik van deze werkelijk eenmalige gelegenheid om dit alles met jullie te vieren. This has never happened before, this will never happen again! Het wordt gevierd met een once in a lifetime live event. The biggest live comedyshow on the planet. Op zaterdag 18 juni 2022 trakteert Alex Agnew, the King of Comedy, zijn fans op de grootste stand-up comedyshow ooit. Die vindt plaats in het Festivalpark in Werchter.

Herman Schueremans, organisator van onder andere Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique: “Alex Agnew is een top performer, een fenomeen, een man die durft. We hebben in het Festivalpark al concerten van de grootste artiesten der aarde georganiseerd. Dit is toch weer van een heel andere aard: de grootste comedyshow ooit van the king of comedy! Wij zijn trots hiervan deel uit te kunnen maken, om Alex Agnew te mogen ontvangen. We gaan samen geschiedenis schrijven.”

De ticketverkoop voor deze unieke show start op zaterdag 12 maart 2022 om 10u via www.alexagnew.be en www.livenation.be.

Een ticket voor Alex Agnew - Wake Me Up When It’s Over kost 70 euro (inclusief servicekosten). Per verkocht ticket wordt er 1 euro overgemaakt aan het Yamina Krossa Fonds voor borstkankeronderzoek. Lees meer op www.vub.be/onderzoek/fonds-yamina-krossa#vub-yamina-krossa-fonds.

Belangrijk: Koop je tickets enkel via de officiële kanalen. Bestel nooit blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of illegaal doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang zullen geven.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Alex Agnew

Meer Over:

Alex Agnew