.
Alex Agnew
woensdag 25 januari 2023

Alex Agnew toont zijn emoties: “Hij is de bleitsmoel van seizoen 2”

Hij kreeg zijn eigen musical

We kennen Alex Agnew als een stoere man met een stevige dosis, soms ietwat pittige humor. Maar Alex heeft ook een zachte en emotionele kant, eentje die we niet gewoon zijn, maar die we wel te zien krijgen in ‘James, de musical’.

Alex was niet meteen laaiend enthousiast om de centrale gast te zijn in ‘James, de musical’, maar hij moet ook toegeven dat hij soms moeite heeft met ‘neen’ zeggen en dat was ook dit keer het geval.

Zowat elke BV krijgt het wel eens moeilijk tijdens hun 5 musicalscènes, maar het is net de stoerste BV van allemaal die zich mag kronen tot bleitsmoel van seizoen 2. Tot 3 keer toe laat Alex de tranen over zijn wangen rollen, schrijft Dag Allemaal.

Als kleine jongen waande Alex zich vaak een echte superheld. Dat was zijn manier om even te kunnen ontsnappen van de echte wereld naar zijn eigen fantasiewereld.

“Ik werd gepest op de lagere school. Ik was een kleine magere met een brilleke, dus zo’n type halen pestkoppen er direct uit. Niet fijn, maar ik haalde kracht uit ‘Superman’.”

Bio van Alex Agnew